Wees waakzaam

18-10-2017


Geachte leden en ouders van leden,


Begin van de avond (17-10) zijn wij door een alerte ouder (waarvoor dank) er op geattendeerd dat er een voertuig met Tsjechisch kenteken op het terrein stond ter hoogte van veld 1. In het voertuig zaten vier mannen, waarvan enkele mannen foto's aan het maken waren van de training op veld 1. De ouder heeft deze mannen hierop aangesproken waarop het voertuig het terrein verlaten heeft. 

Vervolgens heeft het aanwezige bestuurslid contact gehad met de politie en hier melding van gemaakt. De politie neemt de zaak serieus. De wijkagent is op de hoogte gesteld. De politie adviseert bij herhaling een foto te maken van het kenteken van het voertuig, direct 112 te bellen en gepaste afstand te nemen.

De trainers van vanavond zijn op de hoogte gesteld. Het advies is gegeven geen enkel kind alleen naar huis te laten fietsen. Hier is gehoor aan gegeven.

Wij willen u vragen om alert te zijn en bij een verdachte situatie direct 112 te bellen en indien mogelijk een kenteken te noteren. 

Veiligheid staat voor ons voorop. Om deze reden willen wij u vragen duidelijke afspraken te maken met uw kind en binnen het team over het veilig naar de hockey fietsen en terug. 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan verzoek ik u een bericht te zenden aan [email protected]

Heleen Boender