Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

10-1-2023
ALV 17 januari - Toekomst HC Voorne
 

Beste leden van HC Voorne, beste ouders van leden en andere hockeyliefhebbers, 

dinsdag 17 januari a.s. is onze ALV. We hopen jullie daar allen te mogen begroeten. Naast de (financiële) verantwoording over afgelopen seizoen en het vaststellen van de begroting, staat met name de toekomst van HC Voorne op de agenda, want

 

HC Voorne houdt vanaf 1 augustus op te bestaan, tenzij………..

 

Onze hockey vereniging schreeuwt om aandacht en heeft je nodig!

Deze tekst gebruikten we exact een jaar geleden om bij jullie het tekort aan vrijwilligers onder de aandacht te brengen. Inmiddels zijn we een jaar verder, maar zijn de problemen niet kleiner geworden en is het gebrek aan vrijwilligers en bestuursleden onverminderd groot.

We hebben in de afgelopen jaren meerdere keren via nieuwsbrieven, mails en in ALV's aangegeven dat we te weinig vrijwilligers hebben. Het bestuur is nog steeds niet op volledige sterkte. Zo is er bijvoorbeeld nog steeds geen penningmeester en hebben we onvoldoende bestuursleden die de meer algemene taken op zich kunnen nemen. Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan.

In het voorjaar van 2020 is een nieuw bestuur aangetreden en enthousiast aan de slag gegaan. Vanaf dag 1 heeft dit bestuur aangegeven dat dit een tijdelijk bestuur zou zijn. De reden hiervoor was dat er een breed bestuur gevormd zou worden met een logisch rooster van toe- en aftreden. Een aantal bestuursleden die in 2020 begonnen zijn, stellen zich na drie jaar niet herkiesbaar en zullen aan het einde van dit seizoen aftreden. 

Door gebrek aan bestuursleden neemt de werkdruk van de zittende bestuursleden steeds toe. Er ligt te veel werk bij een te kleine groep mensen. Wanneer er geen nieuwe vrijwilligers toetreden tot het bestuur, zullen ook de nog overgebleven bestuursleden hun taken aan het einde van het seizoen neerleggen. Dan is HC Voorne zonder bestuur en zal HC Voorne ophouden te bestaan.

Ook binnen het HTT, het technisch hart van onze vereniging, zijn te weinig vrijwilligers actief. Zonder HTT zijn er geen trainingen, geen wedstrijden, geen scheidsrechters en geen coaches. Zonder HTT is er geen hockey mogelijk!

In de ALV van volgende week dinsdag zullen we dit noodsignaal opnieuw onder de aandacht brengen in de hoop dat jullie verantwoordelijkheid zullen nemen en jullie steentje gaan bijdragen bij het levend houden van HC Voorne. 

Echter, op de ALV spreken we meestal de groep mensen aan die zich al vrijwillig inzetten voor onze vereniging. Die hun steentje al (meer dan) bijdragen. 

We willen met deze boodschap nu vooral JOU aanspreken. 

Dus als het voortbestaan van HC Voorne je aan het hart gaat, je zelf altijd bij HC Voorne gehockeyd hebt, je graag wilt dat je kinderen de komende jaren met plezier bij HC Voorne kunnen blijven hockeyen of je wilt zelf nog een aantal jaren met plezier rondlopen op het hockeyveld van HC Voorne, aarzel dan niet en meld je aan als nieuw bestuurslid of vrijwilliger binnen HTT.

Ook de huidige bestuursleden hebben een drukke baan, een gezin en onderhouden ook hun sociale contacten. Te druk voor een vrijwilligersfunctie hoeft dus geen excuus zijn! Met voldoende vrijwilligers kost het ook niet zo veel tijd en is het leuk voor iedereen!

 

In ieder geval zijn we op zoek naar:

-         Een penningmeester

-         Een secretaris

-         Een vice-voorzitter

-         Bestuursleden algemene zaken, minimaal 3

-         Trainers, coaches en scheidsrechters

Wanneer er in de komende weken geen aanmeldingen zullen komen, dan leggen ALLE bestuursleden hun taken aan het einde van het seizoen neer.

 

Wil je meer informatie over de verschillende bestuurstaken en vacatures, neem dan contact op met Edriz Slater: 06-52645227 of [email protected]

Wil je meer informatie over de verschillende taken en vacatures binnen HTT, neem dan contact op met Jurrien van der Vecht via  [email protected]

 

 

 


ARBITRAGE

20-12-2022
Spelen met masker na strafcorner gewijzigd! Op eigen helft selfpass wel toegestaan!
 

Spelen met masker na strafcorner gewijzigd! Op eigen helft selfpass wel toegestaan!

Zie hier uitleg via filmpje 
 
ALGEMEEN

28-11-2022
Zaalhockey informatie
 
Hier onder de info die u kunt gebruiken voor de zaalBij vragen over het wedstrijdschema stuur een mail naar [email protected]
Bij vragen over de arbitrage stuur een mail naar [email protected]

Wij wensen een ieder heel veel plezier in de zaal.
 

4-11-2022
Met trots presenteren wij onze jaaragenda events 22-23
 
Met trots presenteren wij onze jaaragenda events 22-23 aangepast op 04-12-22
 28-1-2021
Veld protocol v2021
 

Geachte leden, ouders en begeleiders,

In de bijlage sturen wij u het vernieuwde Veld protocol HC Voorne v2021.

In dit protocol wordt uiteen gezet hoe we onder verschillende weersomstandigheden omgaan met onze velden. Deze mail is ter informatie. De trainers en teammanagers ontvangen het protocol ook via WhatsApp.

In het protocol wordt ook verwezen naar keurmeesters. We zijn nog op zoek naar mensen die deze kleine rol zouden willen vervullen (eens in de zoveel tijd in onderling overleg keuren van de bespeelbaarheid van de velden).

Mocht u hierin interesse hebben of iemand kennen die dit wel zou willen invullen, vragen we u contact op te nemen met Martin Felling.

Met vriendelijke groet,

HC Voorne

Accommodatie

 


Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
17-2 
Aprés-ski feest
17-3 
Ladies Bingo
29-3 
Oudhollandse spellet
31-3 
Pub Quiz
10-4 
Paasontbijt & eieren
16-4 
Super Sunday
18-5 
Familietoernooi
Volledige agenda
Bestel clubkleding