Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 december 2022
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit M6E1 G.H.C. RAPID MO9-2
Sponsormogelijkheden 

Beste hockeyliefhebbers,

Onze club beweegt! Naast aandacht voor het technisch kader en de vernieuwing van onze accommodatie, wordt er door de (vernieuwde) sponsorcommissie fanatiek gewerkt aan mooie plannen om enerzijds bestaande sponsoren meer te betrekken bij onze vereniging en anderzijds een aantrekkelijke vereniging te zijn voor potentiƫle sponsoren. Deze plannen sluiten aan bij de ambitie en toekomst van onze club, waarbij flexibiliteit in combinatie met een goede structuur een belangrijke combinatie blijft. Over deze plannen later meer.

Het is geen geheim dat voor onze club inkomsten van sponsoren van groot belang zijn. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen in beleid en activiteiten en zo mede het voortbestaan van onze vereniging waarborgen. Ook kunnen wij door deze extra inkomsten diverse activiteiten organiseren die het hockey plezier van ons allemaal vergroten.

Om de mogelijkheden van sponsoring zichtbaar te maken bieden wij verschillende sponsorpakketten. Een sponsor heeft de keuze uit eenmalige sponsoring (bijvoorbeeld voor een bepaald evenement of een eenmalige bijdrage in de vorm van geld of materialen) en/of meerjarige sponsoring.

De verschillende mogelijkheden zijn samengevat in een nieuwe sponsorgids, die als bijlage bij deze mail is gevoegd. In deze gids stellen wij onze club voor en wordt inzicht gegeven in de sponsorpakketten en financiƫle bijdrage.

Lijkt het u leuk om sponsor te worden of kent u iemand die hier mogelijk interesse in heeft, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met de sponsorcommissie opnemen via [email protected]

Schroom ook niet om de gids met anderen binnen uw netwerk te delen. Daar is hij immers voor. Lees onze Sponsorgids

Samen werken wij aan de ambities van onze club.

De sponsorcommissie


 
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
10-12 
start zaalwedstrijde
16-12 
Kerstgala
21-12 
Kerst bowlen in de v
30-12 
Oliebollen verkoop
17-1 
ALV HC Voorne
18-1 
Bowlen in de Vesting
20-1 
Bierproeverij
Volledige agenda
Bestel clubkleding