lidmaatschap proeftraining 

Proeftraining

 

Een ieder wordt in staat gesteld een drietal keren mee te trainen. Inschrijven voor proeftrainingen doet u via het inschrijfformulier. Kies dan bij "gewenst lidmaatschap" voor "Proeftraining max 3x" waarna het bij de ledenadministratie ter behandeling komt. De rode sterretjes zijn verplichte vakjes. U krijgt altijd een bevestigingsmail van uw aanmelding (krijgt u dit niet, ontvangen wij ook geen inschrijving).

De vereniging neemt altijd eerst contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste proeftraining.

Na 3 proeftrainingen besluit u over het definitieve lidmaatschap. Indien u niet bent ingeschreven als lid bent u niet verzekerd.

 

Het is goed rekening te houden met de veiligheidsvereisten. Denk dan aan scheenbeschermers en een bitje. Voor elk spelend lid is dit zelfs verplicht.

Bitjes en scheenbeschermers kunnen bij Sport 2000 in Hellevoetsluis gekocht worden. Veel kinderen lenen voor de eerste keer "voetbal"scheenbeschermers van een vriendje of vriendinnetje. Deze voldoen voor de eerste paar keer. Een hockeystick kan geleend worden van de hockeyvereniging. Voor het trainen kunnen gewone sportkleren gebruikt worden, liefst met schoenen die niet te glad zijn.

 

De minimum leeftijd om in te schrijven voor de proeftrainingen is 5 jaar. 
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
26-3 
3e strategiesessie m
31-3 
Basisopleiding Train
13-4 
Rommelmarkt
25-5 
Bitjes Hapdag
Volledige agenda