Lidmaatschap 

Lidmaatschap

 

Wat leuk dat je interesse hebt in onze gezellige vereniging HC Voorne. Onze hockeyclub is al 50 jaar lang een begrip in de regio waar het draait om sportiviteit, respect en natuurlijk gezelligheid.

Hoe ziet hockey bij HC Voorne per leeftijd eruit:

Funkey & Coolkids (onder 7 jaar)

Dit zijn de kinderen uit de jongste jeugd vanaf 4 jaar tot de kinderen die op 1 oktober van een schooljaar 7 jaar zijn. Tijdens de wekelijkse training worden op spelenderwijs bewegingsvaardigheden en de eerste hockeyvaardigheden ontwikkeld in een veilige omgeving. Op de training op woensdag van 17:00 tot 18:00 is er veel aandacht voor de kinderen met een hoofdtrainster, hulp train(st)ers en hulp ouders.
Op deze leeftijd is er nog geen sprake van deelname aan de competitie.

O8 (onder 8 jaar)

Onder 8 jaar is voor kinderen uit groep 4 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 7 jaar zijn. De kinderen trainen 1 keer per week. Tijdens de training ontwikkelen ze op een speelse manier de bewegingsvaardigheden en hockeytechnieken. Op zaterdagochtend spelen ze competitie. Ze spelen 3 tegen 3 zonder keeper. Er zitten maximaal 8 spelers in een team.

O9 (onder 9 jaar)

Onder 9 jaar is voor kinderen uit groep 5 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 8 jaar zijn. De kinderen trainen 2 keer per week. Op zaterdagochtend spelen ze competitie. Ze spelen zes tegen zes op een kwart veld met een wisselende keeper. Er zitten minimaal 8 spelers in een team.

O10 (onder 10 jaar)

Onder 10 jaar is voor kinderen uit groep 6 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 9 jaar zijn. De kinderen trainen 2 keer per week. Op zaterdag spelen ze competitie. Ze spelen acht tegen acht op een half veld met een wisselende keeper. Er zitten minimaal 10 spelers in een team.

O12 (onder 12 jaar), O14 (onder 14 jaar), O16 (onder 16 jaar), O18 (onder 18 jaar)

Kinderen, die op 1 oktober van een schooljaar ouder dan 10 jaar zijn en jonger dan 18 jaar
spelen in de jeugd in elftallen. Ze trainen 2 keer per week. Op zaterdag spelen ze competitie.
Ze spelen elf tegen elf op een heel veld met een keeper. Er zitten ongeveer 14 spelers in een team.

Senioren

Vanaf 18 jaar of ouder speel je in een seniorenteam. Naast de reguliere competitie voor senioren zijn er speciale competities voor onder 25, boven 30 en boven 45. Bij de senioren spelen ze 11 tegen 11 met een keeper. Alle seniorenteams spelen op zondag en iedere 2 weken een thuiswedstrijd. Kom je eens keer kijken? Je bent van harte welkom.

Flex hockey

Iedereen vanaf ongeveer 30 jaar met of zonder ervaring met hockey is welkom op de Flex hockey. Ieder 2 weken worden er op vrijdagavond wedstrijden gespeeld. Ze spelen 7 tegen 7 zonder keeper en met aangepaste spelregels. Flex hockey is vrijblijvend. Je hoeft geen lid te worden van HC Voorne, je betaalt enkel per keer een klein bedrag aan de bar. Aanmelden kan via [email protected]

Hoe loopt het hockeyseizoen?
Hockey speel je het hele jaar door. Jongens en meiden spelen wedstrijden in eigen teams. De competitie loopt van september tot en met juni. In de maanden december, januari en februari is er een aparte zaalcompetitie. Dit is vanaf Onder 9. HC Voorne beschikt over een eigen blaashal waar wekelijks getraind kan worden. In de schoolvakanties is er geen competitie. Wil jij of jouw kind komen hockeyen, dan is hij of zij natuurlijk het hele jaar door welkom!

Wat wordt er van de leden verwacht?

HC Voorne is een vereniging. Dit betekent dat alle leden een bijdrage leveren van groot tot klein. Want HC Voorne zijn wij met zijn allen.

Ik wil eerst uitproberen of hockey iets voor mij is. Kan dat?

 

Wil je kijken of hockey iets voor jou is? Kom dan drie keer gratis meetrainen op onze gezellige familieclub. Voor het inschrijven en meer informatie over de proeftrainingen klik hier proeftrainingen

 

Gelijk lid worden kan natuurlijk ook via inschrijfformulier

 
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
15-12 
Christmas Karaoke Pa
14-1 
Nieuwjaarsreceptie
17-2 
Word de kampioen
9-6 
Kampioenenparade
15-6 
Jongste jeugd dag (s
5-9 
hapdag 2024 (voor bi
Volledige agenda
Bestel clubkleding