Lidmaatschap 


Wat leuk dat je er over denkt lid te worden of iemand uit je gezin in te schrijven bij onze gezellige vereniging.

HC Voorne is al 50 jaar lang een begrip in de regio waar sportiviteit, respect, betrokkenheid en natuurlijk gezelligheid hoog in het vaandel staan. U en/of uw gezinslid zal zich snel thuis voelen!Hoe ziet hockeyen bij HC Voorne eruit per leeftijd:


Funkey


Dit zijn de kinderen uit de jongste jeugd vanaf 4 jaar tot de kinderen die op 1 oktober van een schooljaar 7 jaar zijn.

Tijdens de wekelijkse training worden op spelenderwijs bewegingsvaardigheden en de eerste hockeyvaardigheden ontwikkeld in een veilige omgeving.

Op de training op woensdag van 17:00 tot 18:00 is er veel aandacht voor de kinderen met een hoofdtrainster, hulp train(st)ers en hulp ouders.

Op deze leeftijd is er nog geen sprake van deelname aan de competitie.


F-jeugd


Dit zijn kinderen uit groep 4 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 7 jaar zijn. Tijdens de wekelijkse training worden op een speelse manier bewegingsvaardigheden en hockeytechnieken verder ontwikkeld; spelactiviteiten nodigen uit tot samenwerken. Er wordt competitie gespeeld op zaterdagochtend. De F-jes spelen 3 tegen 3, het zogenaamde drietalhockey. Er gaan maximaal 8 spelers in een team. Er is nog geen keeper.

 

E-jeugd 1e jaars


Kinderen uit groep 5 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 8 jaar zijn. Naast de wekelijkse training wordt er op zaterdagochtend competitie gespeeld op een kwart veld met aangepaste regels en met zes spelers (+ 2 wissels). Het zogenaamde zestalhockey. Er gaan minimaal 8 spelers in een team. Er wordt vanaf deze leeftijd met een keeper gespeeld.

 

E-jeugd 2e jaars


Kinderen uit groep 6 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 9 jaar zijn. Er wordt naast de training competitie gespeeld op een half veld met 8 spelers en een keeper. Het zogenaamde achttalhockey. Er zitten minimaal 10 spelers in een team.

 

D-jeugd 1e jaars, 8-tal


Kinderen uit groep 7 van het basisonderwijs, die op 1 oktober van een schooljaar 10 jaar zijn. Binnen de D-categorie is het nog mogelijk een 8-tal in te schrijven, dit kan vier keer per seizoen. Er zitten minimaal 10 spelers in een team.

 

D t/m A-jeugd, 11-tallen


Er wordt in competitieverband gespeeld, 11 tegen 11. Het zogenaamde elftalhockey. We streven naar jeugdelftallen die bestaan uit 14 speelsters/spelers (3 wisselspelers). Om alle kinderen te kunnen plaatsen kan van deze aantallen worden afgeweken. Vanuit de bond is een maximum van 16 spelers per wedstrijd toegestaan.

 

Senioren, Veteranen en Veterinnen


Bij de senioren wordt er ook in 11-tallen gespeeld deze competities worden op zondag gespeeld. Alle teams spelen om de 2 weken op dezelfde dag thuis met een hoop gezelligheid op de club voel je vrij om de sfeer eens te komen proeven!

 

Hockey is er het hele jaar door, naast de reguliere buitencompetitie gaat hockey in de winter door met een aparte zaalcompetitie. Een hockeyseizoen is van 1 juni tot en met 31 mei het daaropvolgende jaar. De wedstrijden starten na de zomervakantie en lopen door tot eind mei.

 

Wil jij of jouw kind komen hockeyen, dan is hij of zij natuurlijk het hele jaar door welkom!

 

HC Voorne is een vereniging dit betekend dat het gerund wordt door en voor vrijwilligers ‘HC Voorne zijn wij met zijn allen!”. We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Onder het Motto "vele handen maken licht werk” zetten we met alle leden de schouders onder onze vereniging, we zijn natuurlijk erg benieuwt met welke kwaliteiten u onze geweldige vereniging een nog fijnere plek kunt maken.

 

Ik wil eerst uitproberen of hockey iets voor mij is. Kan dat?


Wat leuk dat de interesse is gewekt! Natuurlijk is dat geen probleem iedereen die interesse heeft om te komen hockeyen bij HC Voorne mag drie keer meetrainen. Voor het inschrijven en meer informatie over de proeftrainingen klik hier proeftrainingen

 

Gelijk lid worden kan natuurlijk ook via inschrijfformulier

 
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
11-6 
Kampioenenparade 202
11-6 
Super Sunday
17-6 
Jongste jeugddag
7-9 
hapdag 2023 (voor bi
Volledige agenda
Bestel clubkleding