Wat leuk dat u enthousiast bent over HC Voorne! Hier vindt u ons inschrijfformulier, u kunt zich hier inschrijven voor een vrijblijvend proeflidmaatschap van 3 trainingen of gelijk als volledig lid.

 

Als u het inschrijfformulier volledig heeft ingevuld krijgt u een bevestgingsmail, wilt u deze uit printen, ondertekenen en gescand mailen naar:[email protected].

(Voor een proeflidmaatschap hoeft u dit niet te doen, wij nemen spoedig contact
met u op)

 

Verplichte velden die niet van toepassing zijn vult u in met "NVT”.

Inschrijfformulier

Soort aanmelding
   
Lidmaatschap
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
   
   
 
   
Hij/zij wenst deel te nemen aan:
   
   
   
   
 
   
   
Financieel
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Actieve inzet
  HC Voorne is een vereniging vóór en dóór leden. Een vereniging kan alleen bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Naast de gebruikelijke rij, fluit en bardiensten die bij een lidmaatschap horen zijn we altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.

 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
5-9 
hapdag 2024 (voor bi
Volledige agenda
Bestel clubkleding