Heeft de website u enthousiast gemaakt voor onze vereniging of bent u op een andere manier in aanraking gekomen met HC Voorne? Denkt u er over om lid te worden, of wilt u graag 3 proeflessen volgen om te ervaren of hockey echt iets voor u is ? Dan kunt u geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invullen (proef lid).


Met deze voorinschrijving bent u nog niet meteen officieel lid, maar maakt u wel contact met de juiste commissie. Deze commissie neemt contact met u op, wanneer de proeflessen kunnen plaatsvinden. De ledenadministratie zal na een aantal weken telefonisch contact met u opnemen hoe u de proeflessen heeft ervaren en of u nog vragen/opmerkingen heeft. Mocht u besluiten definitief lid te worden, dan kunt u via onze site definitief lid worden, nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld krijgt u een mail. Wilt u deze uitprinten (niet als u proeflid wordt)ondertekenen en per post versturen (HC Voorne, Postbus 106, 3220 AC Hellevoetsluis),  u kunt het ook scannen. Stuur dan uw gescande kopie naar [email protected] dit laatste heeft onze voorkeur. Zijn de lessen toch niet helemaal verlopen zoals u verwacht had, dan vinden wij dit natuurlijk jammer en horen wij graag van u waar wij ons kunnen verbeteren. Uw gegevens verwijderen wij uit onze database. Vergeet u a.u.b niet de verplichte velden in te vullen al is het maar met n.v.t.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Hockeyclub Voorne om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de betaling van de contributie aan de vereniging en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Hockeyclub Voorne. Voor deze machtiging geldt dat u recht heeft op terugboeking bij niet akkoord. Zie voor meer informatie de website van uw bank.

Inschrijfformulier

Soort aanmelding
   
Lidmaatschap
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
   
 
   
   
   
   
 
   
Hij/zij wenst deel te nemen aan:
   
   
   
   
   
 
   
   
Financieel
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Actieve inzet
 
HC Voorne is een vereniging vóór en dóór leden. Een vereniging kan alleen bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Dat betekent dat er naast speelplezier ook verplichtingen bestaan. Graag wijzen wij u op de volgende afspraken. 1. Jeugdleden worden vanaf 13/14 jaar opgeleid tot spelleider en fluiten bij toerbeurt een wedstrijd bij de jongste jeugd. 2. Jeugdleden worden vanaf 15/16 jaar opgeleid tot scheidsrechter en fluiten bij toerbeurt een wedstrijd. 3. Ouders/verzorgers van jeugdleden verrichten bij toerbeurt op zaterdag enkele uren bardienst. 4. Ouders/verzorgers zorgen bij toerbeurt voor vervoer naar uitwedstrijden. 5. Senioren en ouders van jonge Senioren verrichten bij toerbeurt op zondag enkele uren bardienst. 6. Senioren die bij aanmelding geen scheidsrechterskaart hebben, zijn verplicht deze te halen.

 
   
   
   
   
Hobby/expertise
   
 

Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
26-3 
3e strategiesessie m
31-3 
Basisopleiding Train
13-4 
Rommelmarkt
25-5 
Bitjes Hapdag
Volledige agenda