Hockeyfood naar HC Voorne op woensdag 5 okt
16-9-2022  | 

HC Voorne heeft gekozen voor Hockeyfood het #1 Hockeyplatform voor trainers, coaches en spelers!

Safe the date: Woensdagavond 5 oktober komt Hockeyfood naar HC Voorne, voor uitleg en om vragen te beantwoorden.

Locatie: HC Voorne Clubhuis (de koffie staat klaar)

Start: 20:00 uur einde 21:30 uur (ongeveer 1 uur uitleg ongeveer ½ uur voor vragen)

 

HockeyFood: het Netflix voor hockeyers

 

Hey jij, ben jij al bekend met de Netflix-omgeving voor alle hockeyliefhebbers? Het platform heet HockeyFood en je kunt hier allerlei content en oefenstof vinden die jou als speler, trainer, coach of begeleider beter maken.

 

Voor trainers is HockeyFood een belangrijk onderdeel binnen de ClubApp. Per week staan er namelijk drie kant-en-klare trainingen klaar die de trainer kan geven. Geef je liever een andere training? Genoeg mogelijkheden! Verwissel de oefeningen simpelweg met een van de 800+ andere oefeningen. Inclusief uitleg, beeldmateriaal in de vorm van drone video’s en 2D/3D afbeeldingen, de mogelijkheid om de presentie en de beoordelingen per training bij te houden, een lijst met benodigdheden en meer!

 

Omdat je als trainer simpelweg alleen de training hoeft voor te bereiden (die al klaarstaat vanuit verschillende leerlijnen), heb je meer tijd over voor andere dingen en ben je verzekerd dat je elke training een leerzame, waardevolle en leuke training geeft.

 

Daarnaast worden er elke week nieuwe kennis video's toegevoegd in HockeyFood. Het aanbod varieert van technische en tactische video’s. Maak ook video’s om de fysieke gesteldheid te verbeteren of sportpsychologische video’s die helpen bij allerlei soorten zaken waar je op- of naast het veld tegenaan kan lopen.

 

Staat het weekend voor de deur? Coaches opgelet! Want de wedstrijdvoorbereiding wordt veel gemakkelijker als je nog even de coach video’s in HockeyFood bekijkt. Zo kun je op dit moment o.a. een serie over de half court press vinden. Zo wordt er aan de hand van animaties en echte wedstrijdbeelden getoond hoe de half court press werkt. Per linie en per positie. Maar ook wat de ‘top tips’ en ‘meest gemaakte fouten’ zijn.

 

Ook korte video’s over tactische onderwerpen zoals balbezit, niet-balbezit, de omschakeling van dode spelmomenten of over de wedstrijdanalyse kun je in HockeyFood vinden. Of misschien ben je wel op zoek naar kennis video’s over belangrijke, maar soms lastige coach thema’s zoals communicatie, omgang met ouders of teambesprekingen. Met HockeyFood zit je goed!Bijlage: Hockeyfoodtekstwebsite150922.pdf

terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
28-10 
Halloween Kidsparty
28-10 
Halloween Dance Nigh
4-11 
Plaatsen blaashal
5-11 
leggen vloer blaasha
13-11 
Super Sunday
30-11 
Pietentraining & pan
16-12 
Kerstgala
Volledige agenda
Bestel clubkleding