Overnachtingskampen van Sportways A & B-jeugd
9-7-2021  | 

Ken jij de overnachtingskampen van SportWays al?

Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar wist je ook dat ze Overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona organiseren? Tijdens een overnachtingskamp train, eet en slaap je op een hockeyclub, samen met andere hockeyfanaten uit alle hoeken van de wereld. Tijdens het kamp sta je elke dag ruim 5 uur op het veld, sluit je het toernooi af met een zinderende finale (vaak in het Wagener Stadion!), speel je krankzinnige spellen en sluit je de kampweek af met een chique gala-diner. Daarnaast ren je in Amsterdam een modderige survival door het Amsterdamse Bos, heb je een gave poolparty in Barcelona of doe je een angstaanjagende spooktocht in Antwerpen. Ben jij te oud voor een Dagkamp van SportWays of ben jij toe aan een groot hockeyavontuur? Dan is een Overnachtingskamp van SportWays echt iets voor jou.

Wist je dat SportWays FIH Ambassadeur van Year of the Youth 2021 is?

Samen met de Internationale Hockey Federatie gaat SportWays zich dit jaar, en hopelijk nog vele jaren daarna, inzetten om de mooiste sport die er is te verspreiden onder jongeren over de hele wereld.
Om dat te vieren, is er een speciaal FIH World Hockey Camp halverwege augustus. Dit kamp staat volledig in het teken van de FIH, met een internationalevibeen een hoge focus op het internationale hockey.

COVID-19 policy

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, want alles is op dit moment nog heel onzeker. SportWays gaat er echter vanuit dat het weer een fantastisch jaar wordt met heel veel hockey en fun, net als andere jaren. 2020 was voor iedereen een gek jaar, maar toch heeft SportWays er wat leuks van kunnen maken. Alle overnachtingskampen gingen in de zomervakantie door. En door de nodige voorzorgsmaatregelen waren er bij SportWays over het hele jaar 0 besmettingen bij deelnemers én staff. Ook voor dit jaar is SportWays een strak protocol aan het ontwikkelen, zodat alle kampen met succes door kunnen gaan. Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

 


terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
Er zijn geen agenda punten de komende dagen
Volledige agenda
Bestel clubkleding