Hockeykamp in de mei vakantie bij HC Voorne
25-3-2021  | 

Wat ga jij in de meivakantie doen?

Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij klaar om de laatste maanden lekker te hockeyen! Wil jij óók in de meivakantie blijven hockeyen? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club!

Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartenlust hockeyen. Samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays ga je aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Maar er is ook genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken en leuke spellen te doen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende leeftijdscategorieën, en elke
leeftijdscategorie heeft een eigen programma. Je kunt hier meer lezen over de verschillende categorieën en het programma.

 

Wil jij in de laatste weken vóór de zomervakantie met gloednieuwe hockeyskills op het hockeyveld schitteren? Schrijf je dan in via de website van SportWays!

Hockeykamp in de lente | 3 t/m 5 mei 2021

·Kids, 5 t/m 7 jaar | YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Juniors, 10 t/m 13 jaar

 

Alle leden van HC Voorne krijgen € 35,00 korting! Vraag de kortingscode op bij je teammanager om hier bij aanmelden gebruik van te kunnen maken. 

 

Aanmelden?

https://nl.sportways.com/en/locations/hc-voorne?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Voorne 

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al meerdere clinics kunnen organiseren in 2021.

Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.


terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
Er zijn geen agenda punten de komende dagen
Volledige agenda
Bestel clubkleding