PLUS TROMMEL SPONSORT 11.000 EURO!
3-6-2019  | 

Beste leden,

 

Steunt u onze ‘trots’? PLUS Trommel maakt een vuist voor verenigingen. De supermarkt investeert namelijk in het lokale verenigingsleven met een speciale sponsoractie. Ook onze vereniging doet mee. We kunnen eenvoudig een mooi sponsorbedrag verdienen maar daar hebben we wel uw hulp bij nodig.

 

Wanneer u vanaf vandaag bij PLUS Trommel boodschappen doet ontvangt u bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. Van 29-07-2019 t/m 25-08-2019 is er een korte onderbreking i.v.m. de vakantie. Daarna loop de actie door tot 15-09-2019. U mag zo vaak meedoen als u wilt. Via de speciale actiekast achter de kassa’s schenkt u de PLUS sponsorpunten aan onze vereniging. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro’s zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. De laatste weken is er nog eens € 1.000 extra te verdienen. Ook individuele leden maken kans op een groot bedrag. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog even een verrassing maar zal t.z.t. duidelijk worden.


Alles uit de kast

Familie, buren, vrienden, kennissen… roep iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt op om ons te steunen. Haal alles uit de kast want hoe meer punten we sparen, hoe groter het sponsorbedrag.

 

Gaan voor goud

Gaat onze vereniging straks aan de haal met ‘het goud’? Gaan we net als in december weer stunten. Als het aan ons ligt wel! We hopen dan ook dat u net zo enthousiast bent als wij en vanaf03-06-2019 tien weken lang uw boodschappen bij PLUS Trommel haalt. 


Een volle PLUS-boodschappentas voor een goed gevulde verenigingskas!


Veel succes en bedankt voor uw inzet!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

 


 

 


terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Vanaf maandag 3 juni is het complex i.v.m. de verbouwing gesloten.
Mocht u toch dringend op het complex moeten zijn neem even contact op met Martin Felling 06-22154204

 
Mijn Team
Agenda
27-8 
(Nog onder voorbehou
27-8 
Bestuursoverleg
31-8 
Heropening complex /
2-9 
HTT Vergadering
3-9 
1e officiële competi
6-9 
Vergadering Sponsorc
7-9 
Start voorcompetitie
Volledige agenda