Update 26 aug 2019 PLUS TROMMEL SPONSORT 11.000 EURO!
3-6-2019  | 

Update sponsoractie:

 

De vakantie is alweer bijna voorbij en vanaf maandag 26 augustus start Plus Trommel weer met de uitgifte van de sponsorpunten.

 

De actie loopt door tot 15-09-2019.

 

Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld.

 

Bonusregeling:

 

Zoals eerder aangekondigd zijn er de laatste weken nog eens € 1.000 extra te verdienen. Ook individuele leden maken kans op een groot bedrag! Klanten die tot 15-09-2019 voor € 50,00 (of meer) boodschappen doen ontvangen - als zij meedoen aan de sponsoractie - een sponsorenvelop. 


Wanneer ze hun kassabon voorzien van naam, vereniging en telefoonnummer in de envelop stoppen en deze in de actiebus ‘posten’ maken de klant en de gekozen vereniging beide kans op € 500,00. Tijdens het uitreiken van de cheques zal de winnaar getrokken worden! Hiervoor ontvangt u een speciale uitnodiging.

 

Hieronder de voorlopige tussenstand:Beste leden,

 

Steunt u onze ‘trots’? PLUS Trommel maakt een vuist voor verenigingen. De supermarkt investeert namelijk in het lokale verenigingsleven met een speciale sponsoractie. Ook onze vereniging doet mee. We kunnen eenvoudig een mooi sponsorbedrag verdienen maar daar hebben we wel uw hulp bij nodig.

 

Wanneer u vanaf vandaag bij PLUS Trommel boodschappen doet ontvangt u bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. Van 29-07-2019 t/m 25-08-2019 is er een korte onderbreking i.v.m. de vakantie. Daarna loop de actie door tot 15-09-2019. U mag zo vaak meedoen als u wilt. Via de speciale actiekast achter de kassa’s schenkt u de PLUS sponsorpunten aan onze vereniging. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro’s zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. De laatste weken is er nog eens € 1.000 extra te verdienen. Ook individuele leden maken kans op een groot bedrag. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog even een verrassing maar zal t.z.t. duidelijk worden.


Alles uit de kast

Familie, buren, vrienden, kennissen… roep iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt op om ons te steunen. Haal alles uit de kast want hoe meer punten we sparen, hoe groter het sponsorbedrag.

 

Gaan voor goud

Gaat onze vereniging straks aan de haal met ‘het goud’? Gaan we net als in december weer stunten. Als het aan ons ligt wel! We hopen dan ook dat u net zo enthousiast bent als wij en vanaf03-06-2019 tien weken lang uw boodschappen bij PLUS Trommel haalt. 


Een volle PLUS-boodschappentas voor een goed gevulde verenigingskas!


Veel succes en bedankt voor uw inzet!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

 


 

 Bijlage: Tussenstand Plus Actie tot 15 sep 2019.pdf

terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.

 
Mijn Team
Agenda
16-10 
KNHB Scheidsrechterc
29-10 
Bestuursoverleg
1-11 
Silvercup Dames 1 -
2-11 
Halloween Toernooi
3-11 
Super Sunday
8-11 
Hc Voorne Tapcursus
19-11 
Bestuursoverleg
Volledige agenda