Kampioenenparade 10 maart 2019
10-3-2019  | 

Hoewel de zon ver te zoeken was vanochtend hebben wij bij HC Voorne toch 8 teams en twee jongedames in het zonnetje gezet. Vanwege het slechte weer was de huldiging naar het clubgebouw verplaatst. Met een beetje passen en meten passen daar toch ook wel veel mensen in.

De volgende teams ontvingen uit handen van onze trotse medaille dragers een medaille. Jong dames 1, MA2, MB2, MB3, MC1, JD1, MD1 en M6F1. De teams werden getrakteerd op lovende woorden van onze voorzitter, Alan van Ballegooijen, een daverend applaus van alle aanwezigen en natuurlijk een heerlijke taart met (kinder) champagne.

We zijn als vereniging ontzettend trots op de mooie resultaten van deze teams. Laten we vooral ook alle andere teams niet vergeten die het kampioenschap net niet hebben gehaald. Alle lof voor alle spelers, speelsters, coaches, teammanagers, trainers en scheidsrechters die ervoor zorgen dat wij wekelijks met plezier naar onze velden komen om te genieten van leuke wedstrijden. Namens het bestuur wensen wij iedereen een mooie en sportieve tweede helft van het veldseizoen toe.

In de bijlage een selectie van de genomen foto's. Deze kan je opvragen via [email protected]Bijlage: Kampioenenparade 10 maart 2019.pdf

terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
26-3 
3e strategiesessie m
31-3 
Basisopleiding Train
13-4 
Rommelmarkt
25-5 
Bitjes Hapdag
Volledige agenda