(Gratis) Basisopleiding Training geven en Coachen C - D en E categorie
2-9-2018  | 

(De data van de opleiding worden – in overleg met de verenigingen – ingepland)

In 2018 hebben we onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers naar buiten gebracht. We ontvangen hierop vooral enthousiaste reacties, maar horen hier en daar ook kritische geluiden. Veel verenigingen vinden het bijvoorbeeld lastig om hun technisch kader goed op te leiden, terwijl goed opgeleide trainers en coaches onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van (jonge) hockeyers. Daarom hebben we besloten verenigingen hierin te ondersteunen en onze Basisopleiding Training geven en de Basisopleiding Coachen ruim een jaar lang gratis aan te bieden: van 1 december 2018 t/m 31 december 2019.

Hiervoor hebben we de twee opleidingen (deels) samengevoegd. De nieuwe (gratis) Basisopleiding Training geven en Coachen bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur, en is bedoeld voor alle trainers en coaches in de C-, D- en E-categorie.

In verband met het plannen van de opleidingsdata dient iedere vereniging één contactpersoon dit is Jeroen Bijl [email protected] door te geven waarmee wij contact op kunnen nemen. Bij voorkeur is dat een technisch verantwoordelijke (manager, coördinator of bestuurslid).

Aanmelden voor de opleiding kan van 1 t/m 30 september 2018. Ga naar onderstaande link.

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/opleiding/t-m-31-dec-2019-gratis-basisopleiding-training-geven-en-coachen

 terug naar vorige scherm
Inschrijfknop
Afgelastingen
Momenteel zijn er geen afgelastingen.
 
Mijn Team
Agenda
9-10 
Bestuursoverleg
23-10 
bestuursoverleg
6-11 
bestuursoverleg
9-11 
E/F bingo/disco avon
20-11 
Bestuursoverleg
27-11 
RESERVERING ALV
4-12 
Bestuursoverleg
Volledige agenda